Sidhuvud

Villkor

Bindande anmälan
Anmälan till detta evenemang är bindande. En anmälan/registrering innebär alltså att du är skyldig till att betala.
Du mottar en bekräftesle på din anmälan via epost med information om vilka sätt du kan betala din anmälningsavgift på.
Betalningen skall vara registrerad senast 14 dagar efter anmälan. Om betalning inte skett inom dessa 14 dagar skickas en påminnelse via epost med en påminnelseavgift på 45 kr. Återbetalning av anmälningsavgift är endast möjligt mot uppvisning av läkarintyg, denna ska vara hos oss senaste 5 dagar efter loppet.

Naturligtvis har du 14 dagars ångerrätt enligt distans och hemförsäljnings lagen.
Vid ångerrätt kontaktar du oss på info@kinnaloppet.se

Personlig information
För att kunna leverera resultatlistor med hög kvalitet och för att kunna erbjuda dig som deltagare den bästa möjliga service lagrar vi information om dig i vår databas. Utöver namn och klubbtillhörighet, måste vi också spara personnummer för att kunna säkra oss om att du kommer i riktig åldersklass i resultatlistan. Vi använder också personnumret för att hålla vårt deltagarregister fritt från dubbletter, detta för att du skall kunna hitta flera av dina resultat ifrån olika evenemang.
Vi följer regelverket i (PuL) Personuppgiftslagen.

Kontaktinformation som adress, mobilnummer och e-postadress är nödvändig för att kunna:
·      Skicka anmälningsbekräftelse, faktura och deltagarbevis
·      Skicka dig annan relevant information om evenemanget
Din kontaktinformation – adress, telefonnummer och e-postadress blir bara sparat i vår databas som arrangören av evenemanget. Information i databasen kommer inte att säljas vidare eller göras tillgänglig för en tredje part.

Vid din anmälan samtycker du om följande:
·      Arrangören får tillgång till den kontaktinformation som är nödvändig för att kunna skicka information relaterat till evenemanget och för att ge dig som kund bästa service.
·      Ditt namn, klubbtillhörighet och åldersklass publiceras i resultatlistor samt deltagarlistor.
·      Det kan bli foton tagna på dig under evenemanget. Vid att anmäla dig samtycker du i att dessa bilder kan läggas ut på evenemangets hemsida/or samt resultatlistor under och efter evenemanget.